SVRHA COACHINGA

Life coaching je profesionalni odnos u procesu individualnog rada na konkretnim aktivnostima koje se provode s ciljem davanja podrške ljudima koji žele napraviti određenu vrstu značajne promjene u svom životu.

Počinje s definiranjem i pitanjem vezano uz ono što klijenti žele od svog života i žive li ga najbolje što mogu.

Uključuje razjašnjavanje i potvrđivanje osobnih vrijednosti, postavljanje smjera, vizije i realnih ciljeva kako bi se ostvarilo veće osobno zadovoljstvo i punoća života.

Cilj života je imati i živjeti svoju svrhu i smisao, vođen unutarnjim osjećajem koji potvrđuje našu istinsku, autentičnu prirodu, našu posebnost i razlog zašto smo došli ovdje, u ovo vrijeme, u ovom trenutku i na ovo jedinstveno mjesto kako bismo iskoristili upravo ovu priliku pokazati svijetu svoj izniman talent, priliku da zasjamo na nebu pohvala i kritika i ostavimo svoj zemaljski trag, kao podsjetnik budućim generacijama da je Život prekrasan dar koji treba živjeti punim plućima i voljeti svim srcem.

Coaching je ozbiljan i predan rad koji stremi ka ostvarenju zadanih ciljeva, koji zahtjeva obostranu suradnju, dosljednost, trud, volju, odluku i stvarnu želju za promjenom, jer tada su rezultati neizbježni.

Photo by Brett Jordan from Unsplash