Coaching

Coaching kao skup specifičnih metoda usmjerenih na razvoj pojedinca ima jasan cilj maksimalno iskoristiti potencijale pojedinca i na taj način osloboditi već postojeće, no neiskorištene izvore produktivnosti i uspješnosti. U srcu coachinga je kreativan proces koji potiče na razmišljanje, razvoj i rast. Taj proces pomaže pojedincu da s punim povjerenjem slijedi nove ideje i alternativna rješenja i da bude otporniji u sučeljavanju sa svim zahtjevnim i nesigurnim životnim izazovima.

Svrha Coachinga

Cilj života je imati i živjeti svoju svrhu i smisao, vođen unutarnjim osjećajem koji potvrđuje našu istinsku, autentičnu prirodu, našu posebnost i razlog zašto smo došli ovdje, u ovo vrijeme, u ovom trenutku i na ovo jedinstveno mjesto kako bismo iskoristili upravo ovu priliku pokazati svijetu svoj izniman talent, priliku da zasjamo na nebu pohvala i kritika i ostavimo svoj zemaljski trag, kao podsjetnik budućim generacijama da je Život prekrasan dar koji treba živjeti punim plućima i voljeti svim srcem.

OPIS TRETMANA

Životni trener može vam pomoći da prepoznate koje to sposobnosti, vještine, resurse i moguća rješenja imate na raspolaganju kako biste ostvarili ono što želite postići, pomoći vam da steknete samopouzdanje i samopoštovanje, te vam pokazati kako da usvojite nove obrasce ponašanja i vještine komuniciranja koje će vam pomoći da unaprijedite svoje odnose s drugim ljudima, izgradite bolje socijalne i profesionalne vještine i postanete najbolja verzija sebe.

VIŠE O COACHINGU

Life coach će vam pokazati kako bolje organizirati svoje vrijeme i postići ravnotežu između posla i privatnog života, kako eliminirati stres, kako spriječiti napad panike, kako se nositi sa strahom, stresom, tjeskobom i depresijom, kako uskladiti želje i ciljeve, kako prepoznati zamke tjeskobe, anksioznosti i apatije, kako otpustiti stare obrasce i prihvatiti stvarne promjene, kako odlučivati jasnije, budnije i svjesnije, te kako živjeti mirnije, opuštenije, sretnije i ispunjenije.

pexels-ivan-bertolazzi-2681319

Photo by Michael Judkins from Pexels