Ako pratite online trening na mobilnom uređaju u postavkama svog preglednika uključite "Klasični prikaz" zbog bolje preglednosti sadržaja.

Online mindfulness antistres trening

"STRESS or BLESS"

Uvod u online trening

Pred vama je prvi od četiri ciklusa online mindfulness antistres treninga imena „Stress or Bless“, čija je osnovna platforma mobilna aplikacija koja se može besplatno skinuti sa Google Play i App Store-a.

 Za sve dodatne informacije vezane uz mobilnu aplikaciju slobodno me kontaktirajte.

Prvi sedmodnevni ciklus online treninga prezentiran u ovoj web formi omogućava vam uvid u samu srž jednog ovakvog online treninga, priliku da sami prođete vježbe i zadatke po pojedinim danima, poslušate kratka informativna izlaganja i vidite kako to sve izgleda u praksi. 

I naravno, da vidite sviđa li vam se ovakav pristup i da li vam odgovara.

Nažalost, za razliku od mobilne aplikacije ova web prezentacija online treninga nije interaktivna, pa ne možete pratiti svoj progres po danima i ciklusima i između nas nije direktna komunikacija.

No, može vam poslužiti kao svojevrsna edukacija o stresu, negativnim utjecajima stresa i za osvještavanja vaših osobnih stresora.

Prvi tjedan ovog mindfulness antistres treninga sadrži pet dana ispunjenih kratkim informativnim videima, vježbama i zadacima i u potpunosti je posvećen osvještavanju stresa u našim životima, mogućnostima kontrole stresa, važnosti svjesnog disanja i uzemljenja, osvještavanju i promjeni percepcije, te ogromnoj snazi izgovorene riječi i svjesne namjere.

Šesti dan je namijenjen pregledu kompletnog tjednog sadržaja treninga, analizi vježbi i zadataka, te završnoj evaluaciji prvog ciklusa kroz vašu ocjenu korisnosti i općeg zadovoljstva online treningom.

Sedmi dan je rezerviran za jednosatni online sastanak sa mnom (Viber, WhatsApp, Skype) gdje možemo uživo prokomentirati sadržaj prvog tjednog ciklusa (rado ću čuti sva vaša pitanja, komentare, sugestije, …), ili ako vam je draža pisana forma, šaljite poruke ili e-mailove s upitima.

Prvi ciklus treninga namijenjen je osvještavanju unutarnjih snaga i osobnih ograničenja, te je priprema za eliminaciju stresa iz vaših života i potpuno je besplatan.

 

PREGLED SADRŽAJA PRVOG TJEDNA TRENINGA:

 

Prvi dan treninga      – Stres → definicija

Drugi dan treninga    – Kontrola stresa

Treći dan treninga    – Osvještavanje svjesnog disanja i uzemljenja

Četvrti dan treninga – Promjena percepcije

Peti dan treninga      – Moć riječi i svjesne namjere

Šesti dan treninga    – Pregled tjednog sadržaja prvog ciklusa

Sedmi dan treninga – Online sastanak

                 _____________________________________________________________________________

“ONLINE BENCH”

Neizostavni element svakog dobrog treninga je klupa! (bench)

Klupa je mjesto za predah, osvježenje, nadahnuće…

Mjesto za obnovu snage i energije za nove izazove!

Često samo za trenutak mira i tišine.

Sjednite kratko na klupu svaki dan, svjesno udahnite i izdahnite, i poklonite si trenutak svjesne prisutnosti!

„Online bench“ je prostor za mentalni odmor, motivaciju, poruke i citate, sretne misli, mudre izreke… 

Započnite Vaš online mindfulness antistres trening!

Posebna zahvala na materijalima i na inspiraciji za ovaj projekt Srđanu Roje – Manifestiranje, koji nas svojim nesebičnim djelovanjem već godinama potiče da mijenjamo svijet na bolje, mijenjajući sebe, svoje definicije i uvjerenja, i pokazuje nam da su ograničenja samo tvorevine naših umova.

Photo by Life Of Pix from Pexels