O meni

Tino Ivanešić

Life coach, REBT coach, Business coach, Spiritual coach & Mindfulness teacher

Internationally Accredited:

“Certified Psychology & Body Language Profiler”

“Certified Mental Health Counseling Practitioner”

   –

“Family Psychology, Healing & Reconciliation Practitioner“

O MENI

Profesionalni sam Life coach za Mindfulness i MB Cognitive Behavioural Therapy, REBT coach, Business coach, Spiritual coach, Shamanic coach i Mindfulness teacher.

Završio sam edukacije na Coaching Studies Academy u području Life coachinga za Mindfulness i MB Cognitive Behavioural Therapy (kognitivno-bihevioralnu terapiju baziranu na mindfulnessu), Employee Engagement Performance Management Certificate (Management Coaching, People Management Accredited Communication & Human Resources Talent Management), Mindfulness for Life Coaching Success: Teacher Certificate te edukacije za Spiritual Life coach, Shamanic Life coach i REBT Life Coach na Transformation Academy, Florida, USA i certificiran sam pri CPD Accreditation Group (TCAG) u Londonu.

Međunarodno sam akreditiran “Certified Psychology & Body Language Profiler” , “Love Forensics & Balance Practitioner” , “Holistic Health Practitioner” (Herbal Medicine, Nutrition, Quantum Healing, Hypnosis and past life regression), “Certified Mental Health Counseling Practitioner” i “Family Psychology, Healing & Reconciliation Practitioner“ od International Association of Therapist (IAOTH).

Educirao sam se i na Harvard University, Cambridge, MA, USA, kod profesora Michael Puetta na temu “China Philosophy: The Path to Happiness: What Chinese Philosophy Teaches us about the Good Life“.

Coaching je moj životni poziv u kojem nadahnuće i kreativnost u radu s ljudima proizlaze iz najdublje i najčišće razine uma, duha i tijela kao imperativ zdravog, uspješnog, kvalitetnog i konstruktivnog života ispunjenog stvarnom svrhom i smislom.

Izgraditi nanovo svoju strukturu osobnosti s elementima usredotočene svjesnosti, pažnje, nježnosti, topline i ljubavi osobni je uspjeh svakog pojedinca i motiv da podigne razinu svijesti u neslućene visine, da zaživi svoja iskrena uvjerenja, odbaci okove nametnute prisile, udahne novi život, odredi novi životni smjer, oslobodi kreativni duh i uzemlji svoju materijalnu bit. 

Dijeliti to iskustvo s drugima, radovati se njihovom razvoju i rastu i biti im pomoć na životnom putu za mene je najveći blagoslov. 

Prirodne i društvene znanosti oduvijek su privlačile moju pozornost i bile neizostavni dio svih mojih promišljanja. Od najranije dobi nastojao sam čitajući, učeći i istražujući proniknuti u tajne svijeta koji nas okružuje. Zanimalo me zašto se stvari neprestano mijenjaju, po kojem načelu se promjene odvijaju i koliko mogu svjesno utjecati na to što mi se događa.

Proučavao sam zakonitosti, metode i načela, od Newtonove mehaničke fizike i Einsteina, sve do Max Plancka i kvantne fizike, usporedno istražujući razvoj svijesti čovjeka kroz civilizacijsku evoluciju u psihološkom, filozofskom i sociološkom aspektu iz perspektive Freuda, E. Fromma, C. G. Junga i današnjih istaknutih znanstvenih autora, kako bih otkrio poveznice koje potiču psihospiritualnu integraciju pojedinca u ovom manifestiranom svemiru i njegovu potrebu da se izrazi potpuno, autentično i slobodno. 

Želio sam shvatiti kako funkcionira taj veličanstveni splet sila i energija. Kako utječe na naš život dajući nam moć kreativnog izražavanja, kako potiče rast i razvoj naših unutarnjih potencijala i kako stvara realnosti iz naših bogatih, ali često neotkrivenih unutarnjih svjetova. 

Ljudski um, taj nevjerojatno složeni alat, posebno je zaokupljao moju pažnju, neprestano me tjerajući da istražujem više i dublje svrhu i smisao našeg istinskog postojanja, taj ogromni potencijal sinergije naših emotivnih, intelektualnih i tjelesnih vibracija, koji nastaje kao produkt svjesnog kreiranja i budnog stvaranja iskustava kroz istinsku predanost unutarnjem radu, dosljednost u poštivanju temeljnih životnih zakona, te prisutnost u umu i duhu Kreacije. 

U nastojanju da shvatim njegova osnovna načela, i da mogu budno i svjesno birati one realnosti koje odražavaju moju najveličanstveniju verziju najuzvišenije vizije koju imam o sebi i koje mogu ponuditi ovom svijetu kako bih svojim primjerom i iskustvom pomogao i drugima da otkriju svoj Put i pronađu snagu koja se skriva u njima, posljednjih 25 godina kontinuirano sam usvajao znanja iz različitih znanstvenih disciplina i drevnih vještina, empirijski ih sustavno slagao, educirao se na svim područjima koja su poticala moj unutarnji rast i razvoj te prenosio stečena znanja svima koji su zatrebali takvu informaciju ili pomoć.