Šesti dan treninga

Pregled tjednog sadržaja prvog ciklusa

Šesti dan treninga je dan odmora i pregleda tjednog sadržaja.

Uzemljite se i svjesno dišite!

Odvojite vrijeme da pogledate one dane i/ili dijelove treninga koji su Vam bili najvažniji za osvještavanje nekog osobnog aspekta ili neke Vaše posebno stresne situacije.

Razmislite o Vašim životnim motivacijskim mehanizmima i opcijama kontrole stresa, o mogućnostima promjene Vaše percepcije i o ogromnoj snazi riječi te pokretačkoj energiji svjesne, budne namjere.

Osvijestite Vaše unutarnje snage i donesite svjesne odluke koje će Vas pokrenuti s jasnim ciljem da iskoristite Vaš maksimalni potencijal i da na taj način oslobodite u Vama već prisutne (no, vrlo često ne korištene!) izvore osobne produktivnosti i uspješnosti.

Budite mindful (pomni, usredotočeni) i budno, svjesno djelujte jer je to kreativan put koji neprestano potiče na razmišljanje, rast, razvoj i promjene, te pomaže pojedincu da s punim povjerenjem usvaja i slijedi nove ideje i alternativna rješenja, te da bude otporniji u svim zahtjevnim i izazovnim životnim okolnostima.

Zapišite sva Vaša pitanja, nedoumice, komentare, kritike, sugestije…

Pošaljite mi e-mail ili poruku i napišite mi Vaše mišljenje i Vaše dojmove!

Rezervirajte svoj termin za besplatne online konzultacije!

 

Sedmi dan treninga

Online konzultacije

Ako Vam je ovaj online mindfulness antistres trening pomogao da osvijestite svoje stresore, ograničenja i životne prepreke ili je probudio Vaše unutarnje snage i potencijale, upalio svjetlo na putu Vaše istine i trebate još neke dodatne informacije, podršku ili savjetovanje, slobodno me kontaktirajte!

Rezervirajte svoj termin za besplatne online konzultacije!

Ako Vam je draža pisana forma pošaljite mi e-mail ili poruku, postavite pitanje, zatražite konkretne odgovore i upute, savjet ili daljnje smjernice!

Pregled prvog ciklusa mindfulness antistres treninga "STRESS or BLESS"

Hvala Vam što ste sudjelovali u ovom online mindfulness antistres treningu!

Photo by Life Of Pix from Pexels